Banorna

Klubben har hand om två grusbanor som ligger belägna vid Tingvallaområdet Öringen.

Bokning sker på listor uppsatta

vid omklädningsrummen

vid banorna.

Kuponger köpes hos:

1993 var vi tvungna att överge vår dåvarande klubbstuga även kallad 'Baracken', anledning var att Vattenfall, som vi för tillfället lånat baracken av, skulle återta den. Kommunen skulle då gå in och bekosta en ny stuga, vilket aldrig blev av. Beslutet togs då av styrelsen att klubben själv skulle bekosta en ny klubbstuga.

klubbstugan

1993-10-06 ansöktes det om bygglov av en friggebod vid tennisbanorna, och 1993-11-01 beviljades det. En återförsäljare kontaktades och inom kort stod en ny klubbstuga vid tennisbanorna.

2008 gjordes några inköp av utrustning som behövde utrymme. Därför bestämdes det att en redskapsbod skulle inhandlas och i slutet på 2008 så stod det en ny redskapsbod vid tennisbanorna.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:14 Skribent: Robert Forsberg

besöksräknare