Foto: Robert Forsberg

19 JUN 2019 18:27
Tennisbrevet 2019
  • Skapad: 19 JUN 2019 18:27

Hej och grattis till oss!

Välkommen till Strömsunds Tennisklubb. I år fyller vi 90 år. Här finns lite att läsa om hur det hela startade. http://www.stromsundstk.se/Foreningen/

Banorna ser fantastiska ut och vi hoppas att de håller sig så hela sommaren!Men vi behöver hjälp att se till att dom används.

Vi kommer att försöka annordna följande denna sommar:

1-5 juli: Kostnadsfri Tennisskola - för tennissugna ungdomar upp till åk 6.
Strömsunds Kommun bjuder på avgiften!

Dunder! GRATIS SPEL HELA DUNDERVECKAN för medlemmar!

19-20 juli: DunderTennis – den klassiska dubbeltävlingen för seniorer. Singelturnering om tid och intresse finns senare i sommar!

Medlemskapet
Medlemskapet i Strömsunds Tennisklubb kostar 150kr för seniorer eller 100kr för juniorer. Familjemedlemsskap kostar 300kr och gäller för alla i familjen. Ett medlemsskap är viktigt, dels för att klubben ska kunna överleva, dels för att ge medlemmarna ett skydd i form av en försäkring.

Låne-racketar!
I ett samarbete med TEAM SPORTIA i Strömsund kan man nu få låna racketar och bollar och testa på att spela Tennis på banorna. Sväng förbi på affären så får du veta mer.

Timpriser utomhus
’En tjuga per skalle’ kostar en timmes banhyra, om man är senior och medlem. Billigt nöje! Se här bredvid för komplett lista. Kupongerna köps på Coop Konsum och används till att boka tid på listorna vid banorna.

För 800 kr erbjuder vi en sponsringsskylt vid tennisbanorna. Skylten fixar vi, kontakta gärna oss om DU vet om någon som kan tänkas sponsra oss, Strömsunds Tennisklubb.

Robert Forsberg
Ordförande Strömsunds Tennisklubb